Matematika 4

T. Cotton, C. Clissold, L. Glithro, Ch. Moseley, J. Rees

498 L

  • Kodi i produktit: 030496

  • Sasia stok: 1498

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: T. Cotton, C. Clissold, L. Glithro, Ch. Moseley, J. Rees
Përshkrimi: Matematika 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Përktheu: Prof. as. Eglantina Kalluçi, Migert Xhaja
Viti i botimit: 2018
Faqet: 252
ISBN: 978-9928-258-22-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.