Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën

Christian Tielman

470 L

  • Kodi i produktit: 030229

  • Sasia stok: 187

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Christian Tielman
Përshkrimi: Maksi dhe shokët e tij ndihen të gëzuar. Shumë shpejt ata do të bëjnë një udhëtim me klasën. Në bujtinën “Finkenshtajn” i pret një ndeshje emocionuese futbolli, një garë dhe loja me fantazmën. Por aventura më e madhe e tyre është humbja dhe kërkimi i qenit të bujtinës, Bobit, i cili u zhduk pa lënë gjurmë. Këto aventura janë tipike të Maksit. Ai, Paulina dhe Niki e dinë se ç’duhet bërë në këto raste.
Botues: Albas
Përktheu: Ina Metani
Viti i botimit: 2014
Faqet: 84
ISBN: 978-9928-02-468-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.