Maksi ndërton një anije piratësh

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

  • Kodi i produktit: 030115

  • Sasia stok: 145

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Përshkrimi: Maksi dhe Paulina ndërtojnë një anije piratësh, ama prej vërteti. Por nuk është dhe aq e thjeshtë. Për fat të mirë, në garazh gjejnë materialet që u duhen, për të ndërtuar “tmerrin e deteve”...
Botues: Albas
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-457-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.