Maksi mëson të notojë

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030112

  • Availability: 739

  • text_vat

Authors: Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Description: Shoqja e ngushtë e Maksit, Paulina, sapo ka marrë medaljen “Kali i detit”. Edhe Maksit do t’i pëlqente të mësonte notin. “Ti nuk e merr dot atë medalje se nuk je adhurues i ujit”, - i thotë vëllai i tij i madh. Tani i takon Maksit të tregojë ç’është i aftë të bëjë!
Publisher: Albas
Translated by: Klaudio Këllezi
Year: 2014
Pages: 24
ISBN: 978-9928-02-456-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.