Maksi mëson biçikletën

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030111

  • Availability:31

  • VAT is included in the price!

Authors:Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Description:Gati!? NISU! Maksi merr vrull me biçikletën e tij lodër. Por tani ai është rritur. Maksit i nevojitet një biçikletë e vërtetë! Bashkë me mamin, ai vendos të rregullojë biçikletën e vjetër të vëllait të tij, Feliksit. Pastaj duhet të mësojë, mësojë, mësojë... Dhe, shumë shpejt, Maksi fillon të marrë kthesat e para.
Publisher:Albas
Translated by:Klaudio Këllezi
Year:2014
Pages:24
ISBN:978-9928-02-448-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.