Maksi fle te shtëpia e Paulinës

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030109

  • Availability:175

  • VAT is included in the price!

Authors:Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Description:Urra! Maksit i japin leje të flejë një natë te shtëpia e Paulinës. Ai bën gati çantën sa hap e mbyll sytë: pizhamet furçën e dhëmbëve dhe, sigurisht, elektrikun e dorës. Por, a mund të flejë Maksi pa puthjen e “natës së mirë”?!
Publisher:Albas
Translated by:Klaudio Këllezi
Year:2014
Pages:24
ISBN:978-9928-02-459-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.