Maksi do një lepurush prej vërteti

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

  • Kodi i produktit: 030114

  • Sasia stok: 106

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Përshkrimi: Unë jam katër vjeç! – thërret Maksi. Dhe mendon se kushdo që bën 4 vjeç, mund të dëshirojë një lepurush prej vërteti për ditëlindje. Por... duhet të nxitojë, sepse lepurushi më i bukur në botë mund t’i shitet dikujt tjetër...
Botues: Albas
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-451-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.