Maksi dhe futbollistët fitimtarë

Christian Tielman

470 L

  • Kodi i produktit: 030227

  • Sasia stok: 884

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Christian Tielman
Përshkrimi: Maksit i ka ardhur në majë të hundës që e treta A gjithmonë rrihet në futboll nga e katërta B. Por në festën sportive nuk duhet të ndodhë kjo. Në skuadrën e tyre as trajneri më i mirë nuk bën punë, pasi të gjithë grinden më njëri-tjetrin. Por Maksi që është tip, e gjen zgjidhjen: ai merr maskotën e duhur, me ndihmën e sëcilës e treta A bashkohet dhe, ndoshta, mund edhe të fitojë lojën.
Botues: Albas
Përktheu: Ina Metani
Viti i botimit: 2014
Faqet: 96
ISBN: 978-9928-02-470-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.