Maksi bëhet kampion futbolli

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

  • Kodi i produktit: 030113

  • Sasia stok: 853

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Përshkrimi: Maksi dhe Paulina luajnë futboll. “Gol!” thërret Maksi. “Ne jemi kampionë bote!”. Por fqinjit të tij, Timit, i duket se më të fortët në futboll janë ai dhe shokët e tij. Kështu, ata vendosin të bëjnë një ndeshje futbolli mes dy skuadrave. Kush do ta fitojë “Kupën e Botës”!?
Botues: Albas
Përktheu: Klaudio Këllezi
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-455-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.