Maksi dhe dhëmbi i qumështit

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

350 L

  • Kodi i produktit: 030110

  • Sasia stok: 761

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Christian Tielman & Sabine Krausshaar
Përshkrimi: Për të qenë një superpërbindësh i vërtetë, duhet të keni dhëmbë që ju kanë rënë. Sa keq që Maksi ka vetëm një dhëmb, që është duke i rënë. Dhëmbi nuk bie që nuk bie... Nuk ndihmojnë as këshillat e Feliksit dhe as takimi me dentisten. Kështu, Maksi vendos të presë, kur papritur ... fiu! Në vend të dhëmbit, mbetet një gropë!
Botues: Albas
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-458-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.