Luaj me shkronjat

Albas

900 L

  • Kodi i produktit: 030287

  • Sasia stok: 136

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Kutia “Luaj me shkronjat” përmban fisha kartoni me 36 shkronjat e gjuhës shqipe. Secila shkronjë shoqërohet me nga një figurë.

P.sh.:

- shkronja A = ANA (personazh i kutisë)

- shkronja B = BALONA ... etj

Pas njohjes së shkronjës dhe figurës, fëmijët do të kalojnë në një etapë tjetër: atë të fjalëformimit. Kjo lojë mund të luhet edhe në kompjuter me ana të CD-së që shoqëron kutinë.

Botues: Albas
ISBN: 978-9989-108-45-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.