Aeroplan me kurdisje
ulje

Aeroplan me kurdisje

477 L 530 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Alfabeti
ulje

Alfabeti

900 L 1,000 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Bilbil i madh - Kllounët
ulje

Bilbil i madh - Kllounët

216 L 240 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Bori
ulje

Bori

216 L 240 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Byzylyk "Happy"
ulje

Byzylyk "Happy"

90 L 100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Byzylyk me flutur
ulje

Byzylyk me flutur

90 L 100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Byzylyk me lule
ulje

Byzylyk me lule

90 L 100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Byzylyk me perla
ulje

Byzylyk me perla

90 L 100 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Byzylyk Princeshe
ulje

Byzylyk Princeshe

180 L 200 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Byzylyk Zemra
ulje

Byzylyk Zemra

135 L 150 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Çadër - Pirati dhe Princesha
ulje

Çadër - Pirati dhe Princesha

1,350 L 1,500 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Daire
ulje

Daire

945 L 1,050 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Daulle e madhe
ulje

Daulle e madhe

2,340 L 2,600 L

Daullja është një lodër druri muzikore “Pino”, që nxit kreativitetin dhe zhvillimin e aftësive njohë..

Domino (55 pjesë)
ulje

Domino (55 pjesë)

432 L 480 L

Produkti përbëhet nga 55 domino druri, të ndara në dy fusha. Në fusha janë shënuar një nga nëntë pik..

Domino (55 pjesë)
ulje

Domino (55 pjesë)

1,800 L 2,000 L

Produkti përbëhet nga 55 domino druri, të ndara në dy fusha. Në fusha janë shënuar një nga nëntë pik..

Domino - Ferma (28 pjesë)
ulje

Domino - Ferma (28 pjesë)

792 L 880 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Domino - Format gjeometrike (28 pjesë)
ulje

Domino - Format gjeometrike (28 pjesë)

792 L 880 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Domino - Frutat (28 pjesë)
ulje

Domino - Frutat (28 pjesë)

792 L 880 L

Kuti druri brenda të cilës gjenden 28 elementë frutash, të përshtatur për lojën domino...

Domino - Xhungla (28 pjesë)
ulje

Domino - Xhungla (28 pjesë)

792 L 880 L

Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i p..

Futboll
ulje

Futboll

3,780 L 4,200 L

Minikalçetoja ëstë një lojë e cila zhvillon një spektër të gjërë aftësisht te fëmijët. Këto aftësi n..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.