Liza në botën e çudirave

Lewis Carroll

560 L

  • Kodi i produktit: 030056

  • Sasia stok: 60

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Lewis Carroll
Përshkrimi: Libri “Liza në botën e çudirave” është një tregim fantastik, i botuar në 123 vende të botës. Ai rrëfen për udhëtimin fantastik të vogëlushes Lizë, që ka ndodhur kohë më parë në një ditë vere. Liza kalon nëpër shumë aventura njëra pas tjetrës, takon Lepurin e Bardhë, macen ngërdheshëse, Kapelabërësin, mbretin, mbretëreshën etj. Për të mësuar më shumë mbi bëmat e Lizës në botën e çudirave lexoni këtë klasik me ilustrime fantastike.
Botues: Albas
Përktheu: Lejbjana Hyseni
Përgatiti: Sarah Rossi
Viti i botimit: 2014
Faqet: 80
ISBN: 978-9928-02-487-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.