Libri im i madh i parashkollorit

Anette Weber

570 L

  • Kodi i produktit: 030519

  • Sasia stok: 1424

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Anette Weber
Përshkrimi: Urra! Së shpejti nis shkolla!

A i njeh të gjithë numrat?

Cilat shkronja di të shkruash?

Mëso ngjyrat, format dhe bashkësitë.

Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2018
Faqet: 96
ISBN: 978-608-237-044-6
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.