Arte. Art Pamor 10

229 L

Arte. Art Pamor 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Muzikë 10

225 L

Arte. Muzikë 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Teatër 10

229 L

Arte. Teatër 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Biologjia 10-11 Pjesa I & Pjesa II

800 L

Biologjia 10-11 pjesa e parë dhe pjesa e dytë për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme...

Biologjia me zgjedhje 12

1,380 L

Biologjia me zgjedhje 12 për klasën e 12-të të shkollës së mesme...

Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe

600 L

Rita Petro ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës (1980-1984), për Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. M..

Filozofi 11

420 L

Filozofi 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme...

Fizika 10-11 Pjesa I & Pjesa II

830 L

Fizika 10-11 pjesa e parë dhe pjesa e dytë për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme...

Fletore pune Biologjia 10

250 L

Fletore pune Biologjia 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Fletore pune Biologjia 11

300 L

Fletore pune Biologjia 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme...

Fletore pune Fizika 10-11

450 L

Fletore pune Fizika 10-11 për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme...

Fletore pune Gjeografi 10

200 L

Fletore pune Gjeografia 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Fletore pune Gjeografi 11

250 L

Fletore pune Gjeografia 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme...

Fletore pune Matematika 10-11

350 L

Fletore pune Matematika 10-11 për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme...

Gjeografi 10

333 L

Gjeografi 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Gjeografi me zgjedhje 12

950 L

Gjeografi me zgjedhje 12 për klasën e 12-të të shkollës së mesme...

Gjeografia 11

509 L

Gjeografia 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme...

Gjuha Shqipe 10

323 L

Gjuha shqipe 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Gjuha shqipe 10 (Kosovë)

370 L

Gjuha shqipe 10 për klasën e 10-të (Kosovë)..

Gjuha Shqipe 11

526 L

Gjuha Shqipe 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme...

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.