Biologjia 10-11 Pjesa I & Pjesa II

Gareth Williams & Richard Fosbery

918 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030167

  • Availability:4006

  • VAT is included in the price!

Authors:Gareth Williams & Richard Fosbery
Description:Biologjia 10-11 pjesa e parë dhe pjesa e dytë për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme.
Publisher:Albas
Translated by:Prof. as. dr. Valbona Aliko, Dr. Ani Bajrami, Taulant Olldashi
Year:2017
ISBN:978-9928-02-768-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.