Atlas themelor i historisë së artit

Albas

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030474

  • Availability:168

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Kjo vepër ofron për lexuesin dhe publikun e interesuar një sintezë të shfaqjeve artistike, te cilat burojnë që nga parahistoria deri në ditët e sotme në të katër anët e planetit, një univers imazhesh dhe hapësirash, rëndësia e të cilave nuk qëndron vetëm në vlerat estetike që përcjellin, po edhe në transmetimin e komunikimin e ideve, ndjenjave dhe shprehive. Ilustrimet e pasura dhe treguesi alfabetik i lëndës plotësojnë vlerat didaktike të këtij vëllimi.
Publisher:Albas
Translated by:Sidita Gjipali
Year:2006
Pages:96
ISBN:9989-108-26-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.