Atlas themelor i gjeografisë fizike

Jose Tola

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030480

  • Availability:457

  • VAT is included in the price!

Authors:Jose Tola
Description:Ky atlas bashkon tekstin, fotografitë me ngjyra dhe ilustrimet e gjalla për të përshkruar pjesët e Tokës dhe të ujit. Në të sqarohet lëvizja e pllakave tektonike, formimi i Tokës, i shkëmbinjve dhe kristaleve, aktiviteti vullkanik dhe klimatologjia. Pjesa që sqaron parashikimin modern të motit, tregon format e jetës në oqeane dhe përmbledh veçoritë natyrore të Tokës, siç janë: malet, lumenjtë, akullnajat, shkretëtirat dhe reshjet.Pjesa e fundit përshkruan ndikimin e njeriut në planetin tonë dhe pasqyron një histori të shkurtër të përpilimit të hartave. Shumë fotografi me ngjyra dhe ilustrime të tjera, të kombinuara me një përshkrim të përmbledhur, e bëjnë këtë shtojcë referuese mjaft të nevojshme për shkollat.
Publisher:Albas
Translated by:Qamil Tairi
Year:2006
Pages:96
ISBN:9989-108-37-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.