Atlas themelor i eksplorimeve dhe shpikjeve

Dolors Gassos

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030478

  • Availability:350

  • VAT is included in the price!

Authors:Dolors Gassos
Description:Ky atlas synon të paraqesë një sintezë të arritjeve shkencore, teknike dhe kulturore si dhe zbulimet gjeografike që kanë ndikuar në një mënyrë vendimtare në evolucionin e njerëzimit. Fjala është jo vetëm për t'u mrekulluar nga progresi shkencor apo gjeografik, por edhe për të analizuar shfaqjen e këtyre arritjeve në çdo moment historik dhe ndikimin e tyre në zhvillimin e botës. Këto tema janë trajtuar me rigorozitet dhe qartësi për t'u ardhur në ndihmë studentëve dhe publikut, për konsultë dhe për lexim. Ato e vënë theksin në ngjarjet më të rëndësishme të këtij përparimi.
Publisher:Albas
Translated by:Sidita Gjipali
Year:2009
Pages:96
ISBN:978-9989-108-06-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.