Atlas themelor i astronomisë

Jose Tola

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030482

  • Availability:250

  • VAT is included in the price!

Authors:Jose Tola
Description:Qëllimi i kësaj vepre është t'i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë opa kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme shkencore, dhe tërheqëse të hapësirës qiellore, me shumë ilustrime të sakta të shoqëruara me shënime të shkurtra për karekteristikat e trupave qiellorë, zbulimi dhe studimi i tyre, si dhe përvetësimi i gjithësisë nga ana e njeriut. Hyrja që lidhet me aspektet e përgjithshme të Universit dhe indeksi i detajuar i termeve e rrisin vlerën praktike e didaktike të këtij botimi të jashtëzakonshëm.
Publisher:Albas
Translated by:Flutura Sheshi
Year:2007
Pages:96
ISBN:9989-108-35-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.