Atlas i zoologjisë

Albas

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030475

  • Availability:239

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Qëllimi i kësaj vepre është që t'i ofroj lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe e lexon këtë vepër, një panoramë tërheqëse dhe të përgjithësuar për faunën e planetit tonë, me ilustrime të qarta dhe precize, të shoqëruara me sqarime të shkurtra për fiziologjinë, organizmimin dhe sjelljen e kafshëve, që i bën më të qarta konceptet themelore të veprës. Hyrja lidhur me aspektet e përgjithshme të botës shtazore dhe indeksi i detajuar i termave, e rrisin vlerën praktike dhe didaktike të kësaj vepre të jashtëzakonshme.
Publisher:Albas
Translated by:Mr. Sc. Gazmend Iseni & Ass. Xhezair Abdija
Year:2006
Pages:96
ISBN:9989-108-39-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.