Abetare

1,000 L

Libri Abetare për klasën e 1-rë të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 6

171 L

Art Pamor 6 për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 7

164 L

Art Pamor 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare...

Art Pamor 8

189 L

Art Pamor 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare...

Arte. Art Pamor 10

220 L

Arte. Art Pamor 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Muzikë 10

220 L

Arte. Muzikë 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arte. Teatër 10

220 L

Arte. Teatër 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme...

Arti Muzikor 1 (Maqedoni)

480 L

Arti Muzikor 1 për klasën e 1-rë (Maqedoni)..

Atlas Gjeografik

1,000 L

Libri Atlas Gjeografik..

Atlas Gjeografik (për shkollat)

350 L

Atlas Gjeografik për shkollat 9-vjeçare dhe të mesme..

Biologjia 10-11 Pjesa I & Pjesa II

800 L

Biologjia 10-11 pjesa e parë dhe pjesa e dytë për klasën e 10-të dhe 11-të të shkollës së mesme...

Biologjia me zgjedhje 12

1,380 L

Biologjia me zgjedhje 12 për klasën e 12-të të shkollës së mesme...

Çelësi i gjuhës shqipe

500 L

Çelësi i gjuhës shqipe për ciklin 9-vjeçar...

Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe

600 L

Rita Petro ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës (1980-1984), për Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. M..

Dituri Natyre 1

280 L

Dituri Natyre 1 për klasën e 1-rë të shkollës 9-vjeçare...

Dituri Natyre 2

286 L

Dituri Natyre 2 për klasën e 2-të të shkollës 9-vjeçare...

Dituri Natyre 5

263 L

Dituri Natyre 5 për klasën e 5-të të shkollës 9-vjeçare...

Edukata shoqërore 5

148 L

Edukata shoqërore 5 për klasën e 5-të të shkollës 9-vjeçare...

Edukim për shoqërinë 1

220 L

Edukim për shoqërinë 1 për klasën e 1-rë të shkollës 9-vjeçare...

Edukim për shoqërinë 2

158 L

Edukim për shoqërinë 2 për klasën e 2-të të shkollës 9-vjeçare...

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.