Libër mësuesi për tekstin shkollor TIK 4

Nexhmije Doko, Miranda Dervishaj

530 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030577

  • Availability:815

  • text_vat

Authors:Nexhmije Doko, Miranda Dervishaj
Description:Libër mësuesi për tekstin shkollor TIK 4.
Publisher:Albas
Year:2018
Pages:95
ISBN:978-9928-258-89-2
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.