Libër mësuesi për tekstin shkollor Qytetaria 9

Mimoza Stavri Guleksi

450 L

  • Kodi i produktit: 030515

  • Sasia stok: 797

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Mimoza Stavri Guleksi
Përshkrimi: Libër mësuesi për tekstin shkollor Qytetaria 9.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 68
ISBN: 978-9928-258-28-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.