Libër mësuesi për tekstin shkollor Matematika 4

Servete Cenalla, Edlira Çupi, Rajmonda Plaku

1,000 L

  • Kodi i produktit: 030568

  • Sasia stok: 520

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Servete Cenalla, Edlira Çupi, Rajmonda Plaku
Përshkrimi:
Libër mësuesi për tekstin shkollor Matematika 4
Botues: Albas
Viti i botimit: 2019
Faqet: 268
ISBN: 978-9928-258-63-7
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.