Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuha shqipe 4

Ilda Alushaj, Irena Çuçi

900 L

  • Kodi i produktit: 030571

  • Sasia stok: 599

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Ilda Alushaj, Irena Çuçi
Përshkrimi:
Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuha shqipe 4
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 252
ISBN: 978-9928-282-01-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.