Letërsia 11

Ardian Marashi, Sabri Hamiti, Dhurata Shehri

544 L

  • Kodi i produktit: 030182

  • Sasia stok: 5815

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Ardian Marashi, Sabri Hamiti, Dhurata Shehri
Përshkrimi: Letërsia 11 për klasën e 11-të të shkollës së mesme.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2017
Faqet: 240
ISBN: 978-9928-02-865-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.