Një minutë urti
ulje

Një minutë urti

513 L 570 L

Mjafton vetëm një minutë, për të lexuar çdonjërën nga anekdotat e këtij libri. Fshehur në faqet e ti..

Dashuria dhe besa
ulje

Dashuria dhe besa

252 L 280 L

Studiues, estet dhe kritik i letërsisë dhe arteve;Ish drejtor i Institutit të Lartë të Arteve;Petago..

Sistemi poetik i Sabri Hamitit
ulje

Sistemi poetik i Sabri Hamitit

585 L 650 L

Rugova e ka studiuar veprën e Sabri Hamitit në plotninë e vet. Ai analizon me të njëjtin mjeshtëri s..

Statusi i kritikës
ulje

Statusi i kritikës

585 L 650 L

Libri i Dhurata Shehrit,  “Statusi i kritikës” paraqitet me një bazë të fortë etike. Etikë që f..

Të qetë në kohë lufte
ulje

Të qetë në kohë lufte

540 L 600 L

Shtëpia botuese "Albas" sjell në shqip librin e shkrimtarit spanjoll Cristian Crusat, “Të qetë në ko..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.