Bija e Varrmihësit
ulje

Bija e Varrmihësit

1,260 L 1,400 L

Për t’i shpëtuar përndjekjes naziste në Gjermaninë e vitit 1936, familja Shvart emigron në Shtetet e..

Gitanjali
ulje

Gitanjali

990 L 1,100 L

Fjala “Gitanjali” e gjuhës burimore, bengalisht, në kuptimin “flijime kënge”, është titulli i përmbl..

Teori e shkurtër për udhëtimin dhe për shkretëtirën
ulje

Teori e shkurtër për udhëtimin dhe për shkretëtirën

540 L 600 L

Teori e shkurtër për udhëtimin dhe për shkretëtirën është një sfidë e vërtetë ndaj shumicës së rregu..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.