Bija e Varrmihësit
ulje

Bija e Varrmihësit

1,260 L 1,400 L

Për t’i shpëtuar përndjekjes naziste në Gjermaninë e vitit 1936, familja Shvart emigron në Shtetet e..

Gitanjali
ulje

Gitanjali

990 L 1,100 L

Fjala “Gitanjali” e gjuhës burimore, bengalisht, në kuptimin “flijime kënge”, është titulli i përmbl..

Lartësi
ulje

Lartësi

855 L 950 L

Ngjarjet zhvillohen në Bullgarinë e vitit 1872, një periudhë ku lulëzuan komitetet revolucionare, që..

Peizazhe të pikturuara me çaj
ulje

Peizazhe të pikturuara me çaj

900 L 1,000 L

"Peizazhe të pikturuara me çaj" është romani i dytë më i njohur i Milorad Pavić, autorit serb që ish..

Vita
ulje

Vita

945 L 1,050 L

Nju-Jork, 1903: në qytetin e shanseve të mëdha, ku zbarkojnë dymbëdhjetë mijë të huaj çdo ditë, ku i..

Danub
ulje

Danub

945 L 1,050 L

Peizazhe, humor, takime e reflektime të një udhëtari sternian, që rrugëton, me përkushtime dëshirë p..

Dashuria, fantasia
ulje

Dashuria, fantasia

810 L 900 L

Romani “Dashuria, fantasia” (lojëra të ndryshme tradicionale luftarake, kalërimi algjerian) është nj..

Historia e një kordhe
ulje

Historia e një kordhe

540 L 600 L

Historia e një kordhe bazohet në një fakt historik. Në vjeshtën e vitit 1944, gjermanët pushtuan Kar..

Instinkti i vdekjes
ulje

Instinkti i vdekjes

900 L 1,000 L

Nju-Jork, 1920. Sapo ka mbaruar Lufta e Parë Botërore dhe trazirat e viteve ‘20 nuk kanë filluar end..

Kufiri
ulje

Kufiri

450 L 500 L

Edhe pse nuk e dinte se çka ishte simboli, metafora, krahasimi e të tjera si këto, ama kishte një fi..

Qeni
ulje

Qeni

810 L 900 L

Në këtë roman të jashtëzakonshëm, sa komik, aq edhe të thellë në aspektin filozofik, autori i vlerës..

Teori e shkurtër për udhëtimin dhe për shkretëtirën
ulje

Teori e shkurtër për udhëtimin dhe për shkretëtirën

540 L 600 L

Teori e shkurtër për udhëtimin dhe për shkretëtirën është një sfidë e vërtetë ndaj shumicës së rregu..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.