Kënga e këngëve e Solomonit
ulje

Kënga e këngëve e Solomonit

990 L 1,100 L

“Kënga e Solomonit” apo “Kënga e këngëve”, botuar nga shtëpia botuese “Albas”, është ndër këngët më ..

Vepra e plotë poetike
ulje

Vepra e plotë poetike

1,125 L 1,250 L

ALBAS sjell në shqip të gjithë veprën e Vasko Popës, e përkthyer nga Ben Andoni. Një punë e vështirë..

Dashuria, hyjnorja, krijimi
ulje

Dashuria, hyjnorja, krijimi

1,080 L 1,200 L

Në këtë libër poezitë janë shkruajtur nga përvoja dhe rruga e gjatë e kërkimit, të frymëzuara nga na..

Profeti & meditime poetike
ulje

Profeti & meditime poetike

990 L 1,100 L

Një nga përfaqësuesit më të bujshëm të letërsisë së mërgimit (Adab al-Mah`ğar) për letërsinë arabe, ..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.