Antologjia e poezisë së "A dangerous method"
ulje

Antologjia e poezisë së "A dangerous method"

675 L 750 L

Antologjia e poezisë nga “A Dangerous Method” nisi si eksperiment social virtual. Anëtarë me aftësi ..

E bardhë pa të bardhë
ulje

E bardhë pa të bardhë

765 L 850 L

Vëllimi poetik “E bardha pa të bardhë” e poetes franceze Laure Cambau, i përkthyer në shqip dhe i pa..

Tapeti im i kuq
ulje

Tapeti im i kuq

585 L 650 L

Ky është libri i tretë poetik i piktorit dhe arkitektit të njohur Maks Velo. Piktori i dënuar në reg..

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
ulje

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

450 L 500 L

Libri “© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara” vjen si vijimësi e titujve të mëparshëm poetikë, “..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.