Burgosja e poetit Ovidius

800 L

Në romanin “Burgosja e poetit Ovidius” shkrimtari rumuno-shqiptar Liviu Lungu i referohet një fakti ..

Guximi që u duhet lumenjve
ulje

Guximi që u duhet lumenjve

640 L 800 L

Manushja është betuar të bëhet burrneshë. Që nga dita kur i presin shkurt flokët e artë, që ia djegi..

I keqi i vetes

800 L

Karli dhe Frederiku janë dy vëllezër nga qyteti Ters në Shqipëri, një qytet imagjinar, i ngjashëm me..

Kerol
ulje

Kerol

800 L 1,000 L

Jeta e dy grave mori ngjyra të tjera, sapo sytë e tyre u ndeshën. Befas gjithçka ndryshoi dhe i dha ..

Lahuta e Malcis

400 L

“Lahuta e Malcis” çel serinë e botimeve “Lexim plus” të shtëpisë botuese “Albas”, duke u ofruar nxën..

Mëkatet e zonjës Ema
ulje

Mëkatet e zonjës Ema

560 L 700 L

Kriza në familje nuk diskriminon. Ajo prek edhe familje që nuk kanë probleme financiare. Personazhi ..

Një mal diamanti

1,000 L

“Le të dashurohemi për ca kohë ne të dy, për një vit apo më shumë. Kjo është një formë hyjnore dehje..

Uni i tij i ndaluar
ulje

Uni i tij i ndaluar

800 L 1,000 L

Është viti 1972 dhe Çeja, një djalosh shtatë vjeç, jeton me gjyshen në një zonë të izoluar të Nju-Jo..

Zhurma e bardhë
ulje

Zhurma e bardhë

880 L 1,100 L

Xhek Gledini, një profesor universiteti dhe shef i Katedrës së Studimeve për Hitlerin, bën një jetë ..

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.