Letërsi - Ab initio

Edlira (Tonuzi) Macaj

1,000 L

  • Kodi i produktit: 030574

  • Sasia stok: 797

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Edlira (Tonuzi) Macaj
Përshkrimi: Libri është konceptuar me dy pjesë kryesore në funksion të njëra-tjetrës. Pjesët teorike shtjellojnë koncepte sipas fushës së interesit, ndërsa në plotësim të tyre vijnë pjesët antologjike, si përzgjedhje të lira, përkthyer nga gjuha angleze apo italiane, sipas rastit.

Në funksion të organizmit dhe kuptimit të librit, si edhe në respektim të teksteve të përkthyera, po bëjmë disa saktësime mbi formatin e citimeve.

Botues: Albas
Viti i botimit: 2019
Faqet: 348
ISBN: 978-9928-282-64-4
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.