Bija e Varrmihësit
ulje

Bija e Varrmihësit

1,260 L 1,400 L

Për t’i shpëtuar përndjekjes naziste në Gjermaninë e vitit 1936, familja Shvart emigron në Shtetet e..

Bijtë e gënjeshtrës
ulje

Bijtë e gënjeshtrës

900 L 1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Gitanjali
ulje

Gitanjali

990 L 1,100 L

Fjala “Gitanjali” e gjuhës burimore, bengalisht, në kuptimin “flijime kënge”, është titulli i përmbl..

Kënga e këngëve e Solomonit
ulje

Kënga e këngëve e Solomonit

990 L 1,100 L

“Kënga e Solomonit” apo “Kënga e këngëve”, botuar nga shtëpia botuese “Albas”, është ndër këngët më ..

Lartësi
ulje

Lartësi

855 L 950 L

Ngjarjet zhvillohen në Bullgarinë e vitit 1872, një periudhë ku lulëzuan komitetet revolucionare, që..

Një minutë urti
ulje

Një minutë urti

513 L 570 L

Mjafton vetëm një minutë, për të lexuar çdonjërën nga anekdotat e këtij libri. Fshehur në faqet e ti..

Peizazhe të pikturuara me çaj
ulje

Peizazhe të pikturuara me çaj

900 L 1,000 L

"Peizazhe të pikturuara me çaj" është romani i dytë më i njohur i Milorad Pavić, autorit serb që ish..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
ulje

Rruga në të cilën rrallë shkohet

900 L 1,000 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes
ulje

Sekretet e mendjes

900 L 1,000 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

Vepra e plotë poetike
ulje

Vepra e plotë poetike

1,125 L 1,250 L

ALBAS sjell në shqip të gjithë veprën e Vasko Popës, e përkthyer nga Ben Andoni. Një punë e vështirë..

Vita
ulje

Vita

945 L 1,050 L

Nju-Jork, 1903: në qytetin e shanseve të mëdha, ku zbarkojnë dymbëdhjetë mijë të huaj çdo ditë, ku i..

100 lirikat
ulje

100 lirikat

720 L 800 L

..

100 shkencëtarët që ndryshuan botën
ulje

100 shkencëtarët që ndryshuan botën

1,260 L 1,400 L

Libri 100 shkencëtarët që kanë ndryshuar botën, na njeh me arritjet gjigante të tyre: me këta njerëz..

Ameba
ulje

Ameba

540 L 600 L

“Ameba” është një përmbledhje me katërmbëdhjetë tregime, në të cilët autori, në saje të narracionit,..

Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme
ulje

Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme

675 L 750 L

Kjo antologji është një përmbledhje poezish nga nëntë edicionet e Festivalit të Poezisë së Pabotueme..

Antologjia e poezisë së "A dangerous method"
ulje

Antologjia e poezisë së "A dangerous method"

675 L 750 L

Antologjia e poezisë nga “A Dangerous Method” nisi si eksperiment social virtual. Anëtarë me aftësi ..

Burgosja e poetit Ovidius
ulje

Burgosja e poetit Ovidius

720 L 800 L

Në romanin “Burgosja e poetit Ovidius” shkrimtari rumuno-shqiptar Liviu Lungu i referohet një fakti ..

Danub
ulje

Danub

945 L 1,050 L

Peizazhe, humor, takime e reflektime të një udhëtari sternian, që rrugëton, me përkushtime dëshirë p..

Darka
ulje

Darka

720 L 800 L

Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por ..

Dashuria dhe besa
ulje

Dashuria dhe besa

252 L 280 L

Studiues, estet dhe kritik i letërsisë dhe arteve;Ish drejtor i Institutit të Lartë të Arteve;Petago..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.