Bijtë e gënjeshtrës
ulje

Bijtë e gënjeshtrës

900 L 1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
ulje

Rruga në të cilën rrallë shkohet

900 L 1,000 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes
ulje

Sekretet e mendjes

900 L 1,000 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

100 lirikat
ulje

100 lirikat

720 L 800 L

..

Burgosja e poetit Ovidius
ulje

Burgosja e poetit Ovidius

720 L 800 L

Në romanin “Burgosja e poetit Ovidius” shkrimtari rumuno-shqiptar Liviu Lungu i referohet një fakti ..

Darka
ulje

Darka

720 L 800 L

Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por ..

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara
ulje

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

540 L 600 L

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t’i shmangeni jo të vërtetit... Dy psikologët klinikë, dr. Kon..

Guximi që u duhet lumenjve
ulje

Guximi që u duhet lumenjve

720 L 800 L

Manushja është betuar të bëhet burrneshë. Që nga dita kur i presin shkurt flokët e artë, që ia djegi..

I keqi i vetes
ulje

I keqi i vetes

720 L 800 L

Karli dhe Frederiku janë dy vëllezër nga qyteti Ters në Shqipëri, një qytet imagjinar, i ngjashëm me..

Kerol
ulje

Kerol

900 L 1,000 L

Jeta e dy grave mori ngjyra të tjera, sapo sytë e tyre u ndeshën. Befas gjithçka ndryshoi dhe i dha ..

Lahuta e Malcis
ulje

Lahuta e Malcis

360 L 400 L

“Lahuta e Malcis” çel serinë e botimeve “Lexim plus” të shtëpisë botuese “Albas”, duke u ofruar nxën..

Lulet e së keqes
ulje

Lulet e së keqes

810 L 900 L

Disa më kanë thënë se këto poezi mund të bëjnë keq; nuk jam gëzuar për këtë gjë. Ca të tjerë, shpirt..

Mëkatet e zonjës Ema
ulje

Mëkatet e zonjës Ema

630 L 700 L

Kriza në familje nuk diskriminon. Ajo prek edhe familje që nuk kanë probleme financiare. Personazhi ..

Metamorfoza
ulje

Metamorfoza

540 L 600 L

Një mëngjes, Gregor Zamza zgjohet nga gjumi itronditur. Ai e sheh veten të shndërruar në një çimkë ..

Në arrati me shpirtra që nuk shuhen
ulje

Në arrati me shpirtra që nuk shuhen

540 L 600 L

PrologShuhen ngadalë e në heshtjen vetmitare, me pasurinë e botës shpirtërore, e ëndrra kyçur sirtar..

Një mal diamanti
ulje

Një mal diamanti

900 L 1,000 L

“Le të dashurohemi për ca kohë ne të dy, për një vit apo më shumë. Kjo është një formë hyjnore dehje..

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet
ulje

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

900 L 1,000 L

Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet,..

Tantra
ulje

Tantra

513 L 570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Uni i tij i ndaluar
ulje

Uni i tij i ndaluar

900 L 1,000 L

Është viti 1972 dhe Çeja, një djalosh shtatë vjeç, jeton me gjyshen në një zonë të izoluar të Nju-Jo..

Xhim Morrison: ky është fundi
ulje

Xhim Morrison: ky është fundi

900 L 1,000 L

Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portret..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.