Leonardo da Vinçi

Antonio Tello

550 L

  • Kodi i produktit: 030100

  • Sasia stok: 527

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Antonio Tello
Përshkrimi: I ardhur nga Vinçi, një fshat i Toskanës në Italinë Qendrore, Leonardo qe piktor, skulptor, inxhinier, arkitekt, shpikës dhe shkrimtar, prototipi i njeriut të Rilindjes. Në pikturë dhe skulpturë ai u dallua për risitë gjeniale të dritëhijes, sfumaturës, përspektivës, ekspresivitetit dhe për saktësitë shkencore. Nga pikturat e tij spikat Mona Liza (gjendet në Muzeun e Luvrit, Paris). është një portret relativisht i vogël, por i njohur për buzëqeshjen enigmatike, ku Da Vinçi pikturoi gruan e Françesko del Xhokondës, prandaj kjo pikturë njihet gjithashtu si Xhokonda.
Botues: Albas
Përktheu: Viola Dona
Viti i botimit: 2014
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-442-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.