Kush tepër lakmon…

Giuditta Campello

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030533

  • Availability:234

  • VAT is included in the price!

Authors:Giuditta Campello
Description:Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në gojë! Kjo i nodhi luanit të babëzitur, gomarit lakmitar dhe personazheve të tjera të fabulave të kësaj përmbledhje!
Publisher:Albas
Translated by:Rudina Çupi
Year:2018
Pages:48
ISBN:978-9928-282-27-9
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.