Koni shkon në floktore

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030106

  • Availability:206

  • VAT is included in the price!

Authors:Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Description:Koni luan “floktoresh”. Por bigudinat me lapsa dhe çamçakëz kanë ngecur keq tek flokët. Këtë punë e zgjidh vetëm gërshëra. Por ajo nuk ka qenë kurrë më parë në floktore. A të dhemb kur i pret flokët?
Publisher:Albas
Translated by:Klaudio Këllezi
Year:2014
Pages:24
ISBN:978-9928-02-454-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.