Koni mëson të kërcejë

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

  • Kodi i produktit: 030107

  • Sasia stok: 117

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Përshkrimi: Koni shkon në një kurs baleti. Sa qejf është të kërcesh bashkë me fëmijët e tjerë, të hidhesh si mace dhe të lëvizësh nën ritmin e muzikës! Koni dhe grupi i baletit kërcen në një shfaqje të vërtetë para spektatorëve...

Botues: Albas
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-452-7
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.