Koni fiton medaljen e notit

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

  • Kodi i produktit: 030108

  • Sasia stok: 201

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Përshkrimi: Koni mëson të notojë. Nuk është aq e thjeshtë të lëvizësh këmbët dhe krahët për të qëndruar mbi ujë. Por, ama, Koni ia del mbanë dhe fiton edhe medaljen “Kali i detit”. Një libër për të gjithë fansat e Konit dhe adhuruesit e notit.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-449-7
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.