Koni feston ditëlindjen

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030105

  • Availability:80

  • VAT is included in the price!

Authors:Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Description:Gëzuar, Koni! Më në fund erdhi dita e shumëpritur! Koni hap dhuratat e saj të ditëlindjes dhe ha ushqime që i pëlqejnë. Por, gjëja më e bukur do të jetë festa e saj. Ajo e feston ditëlindjen edhe në kopsht, edhe në shtëpi me miqtë e saj.

Publisher:Albas
Translated by:Klaudio Këllezi
Year:2014
Pages:24
ISBN:978-9928-02-453-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.