Koni dhe poni kërcimtar

Julia Boehme

470 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030235

  • Availability:380

  • VAT is included in the price!

Authors:Julia Boehme
Description:Koni është e lumtur. Më në fund ajo do të shkojë në fermën e kuajve. Koni mezi po pret të shohë përsëri kalin e saj të preferuar, Karlinën. Së bashku me Anën, ajo do të ndjekë një kurs akrobacie mbi kalë. Një kalë i cirkut, Amadeusi, ka nevojë urgjente për ndihmë e tyre. A do të mundet Koni dhe miqtë e saj ta ndihmojnë?
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2015
Pages:96
ISBN:978-9928-02-632-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.