Koni dhe dasma

Julia Boehme

Çmimi: 470 L

Kodi i produktit: 030383

Sasia stok: 1000

Autorët: Julia Boehme
Përshkrimi: E hatashme! Prindërit e Billit do të martohen dhe Koni është e ftuar! Dasma e parë në jetën e saj, ku ajo do të jetë e pranishme. Mbi të gjitha, ajo do të jetë shoqëruesja e nuses dhe do të hedhë petalet. A nuk është pak e rritur për këtë punë? Billit i duket çmenduri që prindërit e saj vendosin të martohen dhe, mbi të gjitha, nuk do të veshë fustan në ceremoninë e tyre. Por, s`ka dasmë pa pengesa. Edhe kjo dasmë has disa të tilla...
Botues: Albas
Përktheu: Ina Metani
Viti i botimit: 2017
Faqet: 96
ISBN: 978-9928-02-956-0
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.