Koni dhe banda e djemve

Julia Boehme

470 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030276

  • Availability:380

  • VAT is included in the price!

Authors:Julia Boehme
Description:Koni dhe shoqet e saj janë të entuziazmuara. Ato do të shkojnë në fermë tek Anika dhe do të ngrenë atje çadrën e kampingut. Së bashku do të kalojnë një fundjavë fantastike, por… në planet e tyre nuk kishin llogaritur bandën e djemve të fermës fqinje.
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2016
Pages:96
ISBN:978-9928-02-637-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.