Koni bën pica

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

350 L

  • Kodi i produktit: 030102

  • Sasia stok: 770

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger
Përshkrimi: Mami ka gatuar pure patatesh me spinaq. Konit nuk i pëlqen fare dreka, ndaj vendos të gatuajë vetë. Së bashku me shokun e saj, Simonin, ata bëjnë pica shumë të shijshme. Një aventurë e re për Konin, por edhe për fëmijët që pëlqejnë t’i bëjnë vetë picat, duke lexuar udhëzimet në fund të librit.

Botues: Albas
Përktheu: Ina Metani
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-463-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.