Koni bën një udhëtim

Liane Scneider & Annette Steinhauer

350 L

  • Kodi i produktit: 030103

  • Sasia stok: 178

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Liane Scneider & Annette Steinhauer
Përshkrimi: Koni dhe familja e saj bëjnë një udhëtim. Edhe gjyshërit dhe kushëriri i saj, Mikeli, janë sigurisht me to. Një shëtitje në pyll, piknik në fushë, akullore dhe udhëtim me tren. Një ditë me të vërtetë e bukur! Deri kur Koni humb arushin e saj...
Botues: Albas
Përktheu: Klaudio Këllezi
Viti i botimit: 2014
Faqet: 24
ISBN: 978-9928-02-450-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.