Kleopatra

Maria Joao Costa & Manuel Morgado

550 L

  • Kodi i produktit: 030094

  • Sasia stok: 552

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Maria Joao Costa & Manuel Morgado
Përshkrimi: Lindi në Aleksandri, në qytetin e themeluar nga Aleksandri i Madh, në grykën e Nilit. Ishte mbretëresha e fundit e Egjiptit dhe jetoi në epokën kur ky qytetërim madhështor ishte në rënie të plotë. Në kundërshtim me legjendën që rrethon figurën e saj, ajo ishte një grua e zgjuar dhe inteligjente, zotëronte shumë gjuhë të huaja dhe kishte një njohje të gjerë. Udhëhoqi mirë mbretërinë e saj gjatë viteve të vështira që ishte në fron dhe përdori aftësitë joshëse në shërbim të politikës dhe mirëqenies së Egjiptit. Dashuritë e saj me Jul Cezarin dhe Mark Antonin ishin të sinqerta dhe nuk kishin domosdoshmërish qëllim bashkimin me Perandorinë Romake, që kërcënonte territorin e saj.
Botues: Albas
Përktheu: Sidita Gjipali
Formati: 2015
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-442-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.