Aventurat e Hakëlberi Finit
ulje

Aventurat e Hakëlberi Finit

504 L 560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

David Koperfildi
ulje

David Koperfildi

504 L 560 L

David Koperfild është një djalë i vogël, që ka lindur kur i ati nuk ishte më në këtë botë. Kështu, e..

Don Kishoti
ulje

Don Kishoti

504 L 560 L

Don Kishoti mendon se është një kalorës si në kohët e vjetra. Po sigurisht që ditët e sotme nuk ka ..

Drakula
ulje

Drakula

504 L 560 L

Xhonatan Harker as nuk ia ka idenë se çfarë tmerresh e presin në kështjellën e kontit Drakula. Një q..

Robin Hudi
ulje

Robin Hudi

504 L 560 L

"Robin Hudi”, një prej klasikëve më të bukur, është sjellë nga autorja italiane Silvia Ronkalia për ..

Romeo dhe Zhulieta
ulje

Romeo dhe Zhulieta

504 L 560 L

Romeo dhe Zhulieta, historia e një dashurie të madhe që përfundon në një tragjedi për shkak të një ..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.