Seti: Klasikët e mi të parë

Albas

2,000 L

  • Kodi i produktit: 030037

  • Sasia stok: 840

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Përrallat më të bukura të të gjitha kohërave, që të lexohen para gjumit dhe t’i bëjnë fëmijët të ëndërrojnë. 34 rrëfime të mrekullueshme që të futin në një botë fantastike dhe plot imagjinatë.


Përralla klasike

Libri përmbledh rrëfimet më të bukura të letërsisë për fëmijë të shekullit 19-të.

Përralla për të ëndërruar

Libri përmbledh përrallat më të mira të autorëve klasikë, si: Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Ezopi.

Histori klasike

Libri u drejtohet lexuesve fillestarë dhe i fut ata në botën magjike të përrallave klasike më të njohura.

Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2015
Faqet: 586
ISBN: 978-608-237-023-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.